Плажните принадлежности – чадъри, шезлонги, масички, ще бъдат безплатни тази година.

...
Плажните принадлежности – чадъри, шезлонги, масички, ще бъдат безплатни тази година.
Коментари Харесай

Без пари на плаж през идния сезон


Плажните такъми – чадъри, шезлонги, масички, ще бъдат безвъзмездни тази година. Това стана ясно на брифинг в Министерски съвет след съвещание на Коалиционен съвет във вторник, съобщи Нова телевизия. 

„ Ще се ползва потреблението на талони или купони – ваучери за туризма. Разбрали сме се те да бъдат употребявани единствено от хора, които са плащали осигуровките си. Размерът и действието на ваучерите следва да бъде прецизирано. Имаме единомислещо мнение и позиция, че ваучерите ще се употребяват като средство за поощряване на туристическия отрасъл. Те ще бъдат вероятни и за възпитаници – за зелени учебни заведения, да вземем за пример ", сподели Валери Симеоновот НФСБ.

Вицепремиерът Томислав Дончев съобщи, че има съществени разногласия по тематиката с ваучерите. „ Това е едно несъмнено положително желание. Но какво вършим с хората с високи приходи? На тях един ваучер за безвъзмездна отмора не им е от изгода. В идващите дни ще продължат диалозите по тази тематика на политическо и професионално равнище ”, съобщи Дончев.

Ще се удължи и правото за строителство по морето до 15 юни. 

„ По искане на ресторантьорския бизнес ще се промени последната заповед на министъра на опазването на здравето и задължителното разстояние между масите в заведенията ще стане 1,5, а не 2,5 метра. Обслужващият личен състав ще работи с шлемове, а освен с маски ", разгласи Симеонов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР